Tone Excel – Air Asia

Assalammu’alaikum wbt dan Salam Sejahtera kepada para pengguna prepaid. Tone Excel dengan kerjasama Air Asia telah melancarkan satu program yang dinamakan ‘Tone Excel WOW Community Program’ di mana ia akan memberi pulangan yang baik untuk pengguna prepaid seluruh Malaysia. Jangan risau, nombor HP sedia ada boleh digunakan semula. Jika mahu tukar nombor baru pun boleh juga. Faedah atau ganjaran yang anda akan peroleh jika berdaftar dengan Tone Excel ini ialah:

1. Insuran kemalangan RM 100 000.00 – kelayakan: mesti top up sekurang-kurangnya RM 30.00 sebulan. Takkan dalam sebulan topup RM 5 je kot 🙂

2. Bonus sponsor – RM 20.00 setiap orang. Tiada had. Jika anda boleh sponsor 100 orang, anda akan memperoleh RM 2000.00 senang-senang sahaja. Bayangkan jika anda target every month 100 orang.. so faham-fahamla… Tapi bonus ini hanya diberi sekali terus ke dlm akaun bank yang anda daftarkan.

3. Komisyen sehingga Level 3 apabila terdapat downline anda membuat top-up. Komisyen ini berterusan dan tiada had tertentu asalkan anda dan downline anda membuat top-up. L1 (6%), L2 (3%) dan L3 (11%). Requirement ialah setiap bulan anda top-up RM 30. Anda boleh kira sendiri komisyen minimum anda setiap bulan.

4. Bonus mata ganjaran apabila anda sendiri membuat top-up, iaitu mendapat tiket penerbangan percuma ke dalam negeri (2000 mata) dan tiket penerbangan ke luar negara (lebih daripada 3000 mata). Senarai mata ganjaran adalah seperti berikut:

– RM5 – 8 mata

– RM10 – 20 mata

– RM 30 – 70 mata

– RM 50 – 120 mata

– RM 100 – 240 mata

– RM 200 – 480 mata

– RM 300 – 720 mata

Apa yang perlu anda lakukan untuk turut serta ke dalam program ini? Anda perlu daftarkan nama anda di bawah kami di talian 019-6050509 (Shah) di mana anda membayar sim kad baru RM80 dan anda akan memperoleh kredit RM30 secara automatik (Anda boleh menyemak baki kredit dengan menekan *133# atau untuk semakan sistem *111# atau dail 13101 or 03-79490000 untuk bantuan telefonis). Penghantaran sim-card adalah PERCUMA ke mana-mana lokasi di Malaysia. Dan anda boleh teruskan mendaftar orang lain di bawah anda. Ala-ala sistem MLM la..

Anda boleh rujuk terus ke website ini http://toneexcel.com/?content=main untuk mendapatkan maklumat lanjut. Tone Excel ini sudah lama dilancarkan di KL dan ingin mengembangkan sayapnya ke seluruh negara. Jadilah wakil negeri anda dengan mendaftarkan diri anda sekarang. Sebelum melibatkan diri ke dalam program ini, anda disarankan mendapatkan pengesahan daripada SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) agar anda yakin dan bukan penipuan. Sekarang ini terlalu banyaknya penipuan dengan program MLM ini. InsyaAllah, program ini tidak akan tepu sepertimana program MLM yang lain.

Hubungi kami untuk keterangan lanjut melalui 019-6050509 (Shah) atau emailkan ke shah_arjuna@yahoo.com.

By MahmudShah Posted in Iklan

2 comments on “Tone Excel – Air Asia

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s